Aktiviteter

Åben rådgivning
Onsdag kl. 17-19. Rådgivning og hjælp til at forstå og besvare henvendelser fra det offentlige, hjælp til ansøgninger og lignende.

Sprogtræning
Tilbud om ekstra sprogtræning som supplement til sprogskolen. Aftales ved at møde op i onsdagscafeen. I Gilleleje er der kun sprogtræning efter aftale med Mona Bechmann  tlf. 29 91 26 04.

Lektiehjælp
Hjælp til børn og voksne med lektier, f. eks. opgaver fra skole og sprogskolen. Kontakt onsdagscafe.

Onsdagscafe
Onsdag kl. 16 – 19. Socialt samvær mellem frivillige og flygtninge. Hygge og rådgivning. Der serveres kaffe,brød og frugt. Spiseaften afholdes en onsdag om måneden, hvor flygtningekvinder står for et spændende måltid varm mad. Ingen tilmelding.

Genbrug til flygtninge
Møbler, tøj,  legetøj og andet til genbrug kan indleveres på Tingbakkeskolen, Tingbakken 10 lige udenfor Esrum by. Åben lørdage i ulige uger kl.  10 – 12. Genbrugsting kan afhentes gratis af kommunens flygtninge.   Ved spørgsmål – ring til Steffen  61691753

Vennetjenesten
Vennetjenesten skaber kontakt mellem flygtninge og lokale familier, som er villige til at være en “håndsrækning” til flygtninge.
Spørg om vennetjenesten i onsdagscafeen.

Udflugter
Vi arrangerer lejlighedsvis udflugter for familier og enlige som skovture, fisketure og lignende.

Kvindeklubben
Er både for danske kvinder og flygtningekvinder. Hyggeligt samvær, spiseaftener, diskussioner og gensidig kulturforståelse. Mødes 1. lørdag i hver måned i Frivilligcenteret, hvis ikke andet er aftalt.  Tilmelding til Anna Margrethe Steffensen, tlf. 40 18 83 47.

Sy- og reparationsværksted for kvinder i Gilleleje. Henvendelse til Mona.29 91 26 04.

Lektiecafe
Græsted kirke arrangerer lektiecafe på GLIMT i Græsted tirsdag kl. 15 – 18 for børn fra 1. til 8. klasse. Der laves lektier, trænes danskkundskaber og spilles spil, som træner sprog og ordforråd. Ikke religiøs påvirkning. Kontakt Mona 29 91 26 04

Cykelværksted
Der er cykelværksted lørdag i lige uger. 10-12 på Mårumvej 21. Reparation af cykler og nye cykler, hvis der er nogle ledige.

Pigeklubben

Hver onsdag i Frivilligcenter Græsted kl. 17-20.  Kontaktgruppe mellem danske og udenlandske piger i teenage-alderen. Mødes samtidig med onsdagcafeen. Mødes i et lokale for sig og tilrettelægger  selv, hvilke aktiviteter de skal  beskæftige sig med. Der er en voksen kontaktperson, som bidrager til organisering. Kontakt Marianne Martinsen, tlf. 22 95 38 30

Kreaklubben

For store piger og kvinder. Man kan reparere tøj eller lave andet håndarbejde. Sted: Håndarbejdslokalet på Græsted Skole. Tirsdag i ulige uger kl. 17-20. Tilmelding til Anna Margrethe Steffensen tlf. 40 18 83 47